Cosuri de fum din inox

Executam cosuri de fum din inox sau hornuri din inox, incepand de la diametre de evacuare a fumului de 120 mm pana la 1000 mm. Hornurile de fum sunt confectionate din tabla de inox functie de diametrul de evacuare al fumului sau gazelor arse cu grosimi ale tablei de 0,4 mm, 0,5 mm si 0,6 mm. Teurile sunt in doua variante constructive : in unghi de 90 grade si 45 grade sau 135 grade, in concordanta cu coloana de evacuare a centralelor termice care poate fi verticala sau orizontala.
Cosurile de fum din inox sunt izolate cu o patura din fibra ceramica care rezista la o temperatura de 1260 grade Celsius si are densitatea de 128 Kg/m3.
La baza au un capac detasabil pentru inspectia vizuala si curatarea hornului din inox. La partea superioara sunt prevazute cu un capac conic, care impiedica infiltrarea apei in izolatie. Din 3 in 3 metri cosul de fum din inox este sustinut de suporti montati pe perete, de grinzile acoperisului, sau de suportii de acoperis pentru tigla, tabla tip tigla sau panouri sandwich, strangerea si fixarea semi-coliererelor se face cu suruburi galvanizate sau din inox.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin